طرز تهیه کیسه سیب زمینی مایکروویو + الگوی دوخت رایگان

آیا تا به حال برنامه ریزی کرده اید که یک شام تهیه کنید و متوجه شوید که برای دستور غذا به سیب زمینی پخته نیاز دارید؟

آیا خوب نیست که سیب زمینی ها در کمتر از 5 دقیقه پخته شوند؟ سیب زمینی های پخته حداقل یک ساعت در فر قرار می گیرند. و از آنجایی که شام ​​باید یک ساعت پیش روی میز می بود، و شما وقت کافی ندارید

شما باید طرز تهیه کیسه سیب زمینی مایکروویو را یاد بگیرید.

how to make a microwave potato bag

بله درست است. می توانید سیب زمینی را در مایکروویو بپزید!! در واقع، مایکروویو اختراع شد تا مردم در واقع غذای کامل را در آن بپزند.

بسیاری از ما با استفاده از مایکروویو به عنوان راهی برای گرم کردن مجدد غذا بزرگ شده ایم، اما در واقع می توانید با مایکروویو آشپزی کنید
بنابراین جای تعجب نیست که بتوانید سیب زمینی را در مایکروویو بپزید
How to Make a Baked Potato 2-min

طرز تهیه سیب زمینی در مایکروفر

چگونه کار می کند؟ خوب، یک سیب زمینی را سوراخ کنید، آن را در مایکروویو قرار دهید و آن را به مدت 3-4 دقیقه بپزید. البته وقتی آن را بیرون می آورید همه چروک و کمی پژمرده می شود. اما پخته شده است.

آیا می خواهید بهترین روش برای مایکروویو کردن سیب زمینی را بدانید؟

یک کیسه سیب زمینی پخته ، در مایکروویو سریع درست کنید!!

کیسه سیب زمینی مایکروویو رطوبت را در داخل آن قفل می کند و از از دست دادن شکل سیب زمینی ها جلوگیری می کند و آنها را بیشتر مرطوب می کند.

شما به سادگی آن سیب زمینی های شسته و خام را درست داخل کیسه سیب زمینی مایکروویو قرار می دهید و آن را به مدت 3 تا 4 دقیقه در مایکروویو قرار می دهید.

معمولاً در کمتر از 5 دقیقه یک سیب زمینی پخته خوب خواهید داشت. حتی لازم نیست آنها را با چنگال بکوبید!! درست کردن سیب زمینی پخته در مایکروویو به همین راحتی است.

potato bag (2)

گونی را به مدت 4 دقیقه بدون سوزاندن در مایکروویو قرار دهید. اکنون می توانید یک سیب زمینی را در کمتر از 10 دقیقه بپزید. همچنین می توانید از کیسه سیب زمینی مایکروویو برای پخت ذرت، سبزیجات، سیب زمینی شیرین یا پوسته تاکو و نان استفاده کنید.

طرز تهیه کیسه سیب زمینی مایکروویو

مواد بسیار خاصی وجود دارد که برای کیسه سیب زمینی مایکروویو به آنها نیاز دارید. از آنجایی که این کیسه را در یک المنت گرمایشی قرار می دهید، می خواهید از آتش سوزی جلوگیری کنید. برای اطمینان از این موضوع، باید مطمئن شوید که تمام مواد 100٪ پنبه را خریداری کنید. من فقط دود نمی کنم (ببخشید جناس). شما واقعا می توانید مایکروویو خود را روی آتش بگیرید یا مواد را در فر خود ذوب کنید. شما این را نمی خواهید. پس دستورالعمل ها را دنبال کنید!!!

مواد مورد نیاز:
تمام مواد باید 100٪ پنبه باشد

• پارچه 12 در 20 اینچ
  • پارچه آستر 12 در 20 اینچ
  • تکه پارچه 2 “× 5” (برای حلقه)
  • پارچه پنبه ای 12 اینچ در 20 اینچ - [من از گرم و مخملی استفاده می کنم]

ما ویدیو در این پست داریم. می‌توانید ویدیوی کوتاهی را تماشا کنید که مراحل دوخت کیسه سیب‌زمینی مایکروویو را به سرعت طی می‌کند.

مرحله 1

با استفاده از قیچی یا کاتر چرخشی پارچه، آستر و کتیبه خود را ببرید. من 12 اینچ در 20 اینچ برش دادم این به من اجازه می دهد که بین 4-5 سیب زمینی کوچک و متوسط ​​را همزمان بپزم.

اگر قصد دارید همزمان سیب زمینی بیشتری بپزید، می توانید یک کیسه بزرگتر درست کنید. من بیشتر از 8 تا در یک زمان طبخ نمی کنم، زیرا بیشتر روند پخت شما را کند می کند.

microwave potato bag (2)

مرحله 2
لایه های خود را با چوب پنبه ای در پایین بچینید، وسط را با آستر با سمت راست به سمت بالا و پارچه اصلی را با سمت اشتباه در بالا بچینید. دو طرف کوتاه را به اندازه 1/4 اینچ به هم بدوزید.

عکس 3 لایه من را به شما نشان می دهد. اگر آستر شما سمت راست یا اشتباه دارد، مطمئن شوید که آن را با سمت راست به سمت بالا قرار دهید.

microwave potato bag (3)

مرحله 3

سپس پارچه اصلی خود را در یک دست بگیرید و آن را برگردانید تا سمت راست پارچه اصلی بیرون باشد.
در این مرحله، چوب دستی شما باید بین آستر و پارچه اصلی قرار گیرد. سمت کوتاه کیف خود را با درزهایی به اندازه 1/8 اینچ بخیه بزنید.
microwave potato bag (4)microwave potato bag (5)

مرحله 4

یک تکه پارچه 2 اینچ 5 اینچی خود را بردارید و آن را با دو طرف راست به هم تا کنید. سمت بلند را بدوزید.

حلقه خود را با استفاده از یک سنجاق ایمنی به سمت راست بچرخانید. حلقه خود را فشار دهید تا درز در وسط سمت اشتباه قرار گیرد. به این ترتیب وقتی آن را به کیسه سیب زمینی خود می دوزی، درز ظاهر نمی شود.

microwave potato bag (6)

مرحله 5
حلقه را از وسط تا کنید و لبه های خام را با لبه یکی از اضلاع بلند گونی مطابقت دهید. می خواهید از یکی از اضلاع کوتاه در امتداد یکی از ضلع های بلند حدود 3 اینچ اندازه بگیرید.

آن را در جای خود سنجاق کنید یا می توانید یک دوخت سریع روی حلقه انجام دهید تا در جای خود بماند.

microwave potato bag (7)microwave potato bag (8)

مرحله 6

یکی از ضلع های کوتاه را با احتیاط به اندازه 3 اینچ تا کنید و ضلع کوتاه دیگر را به اندازه 1 اینچ روی ضلع کوتاه دیگر تا بزنید.

مطمئن شوید که سمت بلند با سمت کوتاه همپوشانی داشته باشد، در غیر این صورت کیف شما به اشتباه باز می شود. (آنجا بودم، این کار را انجام دادم.)

مرحله 7

کناره های کوتاه گونی را بدوزید. در ابتدا و انتها حتماً کوک بزنید تا گونی هنگام ورق زدن باز نشود.

کناره ها و گوشه های خود را کوتاه کنید. اگر می خواهید یک روکش درز مانند زیگ زاگ اضافه کنید، خوب است، اما از آنجایی که درزها داخل کیف هستند، باید با آن مشکل داشته باشید.

احتیاط: درزهای خود را با سرگر خود تمام نکنید مگر اینکه نخ 100% پنبه ای در سرگر خود داشته باشید. آن هشدار آتش سوزی در ابتدا را به خاطر دارید؟
potato bag (1)

مرحله 8

کیسه سیب زمینی مایکروویو خود را به سمت راست برگردانید و گوشه های خود را به بیرون فشار دهید تا مربع شود. کیسه سیب زمینی خود را فشار دهید.

تبریک می گویم!! شما اولین کیسه سیب زمینی پخته شده در مایکروویو را درست کرده اید!! شما دوست خواهید داشت که چقدر سریع و آسان یک سیب زمینی در مایکروویو درست کنید.
potato bag (3)

سیب زمینی های خود را بشویید و خشک کنید.

برای اینکه مجبور نباشید هر بار کیسه سیب زمینی مایکروویو خود را تمیز کنید، سیب زمینی ها را در یک حوله کاغذی بپیچید تا داخل گونی تمیز بماند.

در گونی سیب زمینی قرار دهید. مایکروویو را به مدت 4 دقیقه قرار دهید. با دقت مراقب باشید تا مطمئن شوید که آتش سوزی شروع نمی شود.

• اجازه دهید سیب زمینی ها 30 ثانیه استراحت کنند. اگر به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند، به اضافه کردن چند دقیقه ادامه دهید.