آموزش کیک خرمالو

خرمالو یکی از میوه های فصل پاییز است که طعم بی نظیری دارد .اگر تا به حال با خرمالو کیک نپخته اید ، حتما این دستور کیک را امتحان کنید. این کیک بسیارخوشمزه و بافت خیلی نرمی دارد با رویه کره قهوه ای پرتقالی مناسب مهمانی ، جشن ها و همچنین صبحانه است. این دستور کیک خرمالو یکی از ساده ترین کیک‌هایی است که تا به حال درست کرده اید، پس شروع کنید و از پخت آن لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت کیک:

  • آرد سفید 1 و 4/3 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
  • نمک 2/1 قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ بزرگ 2 عدد
  • شکر دانه ریز 4/3 پیمانه
  • روغن مایع 2/1 پیمانه
  • پوره خرمالو 1 پیمانه (حدود 4 تا 6 عدد خرمالو نرم و رسیده)
  • شیر 4/3 پیمانه
  • پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای کرم روی کیک :
  • کره 110 گرم
  • پودر قند الک شده 1 و 2/1 پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال تازه 1 قاشق غذاخوری
  • شیر یا خامه 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک :

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. یک قالب مربع 20 در 20 را چرب کنید.

پوست خرمالو و همچنین قسمت بالایی آن را جدا کنید و بعد خرمالوها را داخل غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.

در یک کاسه متوسط ، آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ‌ ها ، شکر و روغن را در یک کاسه بزرگ، حدود 30 ثانیه با همزن برقی بزنید تا کف کند.

پوره خرمالو ، شیر ، پوست پرتقال و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مواد خشک را به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس خمیر را در قالب بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر قرار دهید و بعد خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبید ، کیک کاملا پخته شده است.

آماده سازی کرم برای روی کیک :

زمانی که کیک داخل فر است ، کره را قهوه ای کنید. کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود. زمانی که کره ذوب شد حرارت را متوسط کنید و اجازه دهید روی

حرارت باشد تا زمانی که کره قهوه ای شود و عطری شبیه مغز داشته باشد.کره را در ظرفی متوسط بریزید و اجازه دهید تا خنک شود.

پودر قند ، پوست پرتقال ، آب پرتقال ، شیر یا خامه و وانیل را به کره قهوه‌ای اضافه کنید و با سرعت متوسط با همزن دستی بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.

وقتی کیک خنک شد ، آن را از قالب جدا کنید و کرم را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید و با مواد دلخواه تزئین کنید.

نکات دستور پخت کیک:

پوره خرمالو و کره قهوه ای را از قبل آماده کنید تا دستور پخت سریعتر انجام شود. قبل از استفاده اجازه دهید کره قهوه ای در دمای اتاق نرم شود.

بعد از اینکه کیک پخته شد ، تقریبا 30 دقیقه اجازه دهید تا کیک خنک شود و بعد از آن کرم را روی کیک پخش کنید.

پوره خرمالو را می‌توان به مدت سه ماه در فریزر نگهداری کرد. زمان استفاده به راحتی ذوب می‌شود.